Квадрокоптер Mavic 2 Pro

Категорія: Спорядження та амуніція, Техніка
Бренд: SM Group

Mavic 2 Pro з камерою Hasselblad + всі комплектуючі в подарунок
Виготовлені у Швеції висококваліфікованими працівниками камери Hasselblad відомі ергономічним дизайном і чудовою якістю зображень. З 1941 року ці камери використовувалися для створення легендарних світлин: висадка на Місяць — одна з них. Унаслідок двох років невтомної спільної дослідницької роботи з Hasselblad Mavic 2 Pro обладнаний абсолютно новою камерою Hasselblad L1D-20c. Камера L1D-20c працює за унікальною технологією Hasselblad Natural Colour Solution (HNCS) 5, що дає змогу користувачам робити чудові знімки з повітря з роздільною здатністю у 20 мегапікселів і приголомшливими кольорами.
Матриця CMOS 1″
Зона активної роботи нової 1-дюймової матриці CMOS учетверо перевищує показники Mavic Pro. Велика матриця забезпечує більш високу якість зображення у разі слабкого освітлення завдяки ширшому діапазону ISO. Максимальний показник ISO піднявся з 3200 до 12800.
Кольоровий профіль Dlog-M 10 бітів
Mavic 2 Pro підтримує колірний профіль Dlog-M 10 бітів із більш широким динамічним діапазоном, що дає більше можливостей для корекції. Система може записувати понад 1 мільярд кольорів (як порівняти з 16 мільйонами кольорів, використовуваних у 8-бітних технологіях колірного кодування) і зберігати більше деталей у разі зміни яскравості та тіней. Тепер ви зможете зафіксувати навіть слабо помітні відтінки заходу або сходу сонця й редагування фотографій із більшою свободою.
Відео HDR
Завдяки підтримці відео 4K HDR 10 бітів, Mavic 2 Pro можна під’єднати до сумісного з HLG 4K ТВ і переглядати запис у повному колірному спектрі: зі збільшеною яскравістю й контрастністю, які роблять HDR відео такими привабливими.
Налаштовувана діафрагма
Налаштовувана діафрагма f/2.8-f/11 забезпечує чудову якість зображення як при слабкому, так і при гарному освітленні. Для знімання в умовах слабкого освітлення потрібно встановити діафрагму на f/2.8, щоб зібрати якомога більше світла й отримати яскраві та чіткі фотографії. Для знімання в умовах гарного освітленні, потрібно встановити діафрагму на f/11, щоб зменшити витримку й отримати відео найвищої якості.

3 гідроскопа
Довжина – 322 мм
Тип двигуна – електродвигун
Висота – 84 мм
Робоча частота – 2.4 ГГц
Акумулятор – 3850 мА·год
Час польоту – 31 хвилина (послідовною 25 км/год)
Висота польоту – 500 м
Радіус дії – 5 км

Доставка

  • Відділення “Нова Пошта”
  • Поштомат “Нова Пошта”
  • Кур’єр “Нова Пошта”
  • Відділення “Укрпошта”
  • Самовивіз

Оплата

  • Готівкою
  • Онлайн-оплата (WayForPay)
  • Післяплата

Гарантія

  • 14 днів на обмін чи повернення
  • Гарантія від виробника

З цим товаром ви можете придбати

Акційні пропозиції