1. Головна
  2. /
  3. Взуття
  4. /
  5. Берці
  6. /
  7. Зимові
  8. /
  9. Черевики Protektor Grom Black

Черевики Protektor Grom Black

Категорія: Берці, Взуття, Зимові

Доступно за замовленням

4 100 грн

Доставка

  • Відділення “Нова Пошта”
  • Поштомат “Нова Пошта”
  • Кур’єр “Нова Пошта”
  • Відділення “Укрпошта”
  • Самовивіз

Оплата

  • Готівкою
  • Онлайн-оплата (WayForPay)
  • Післяплата

Гарантія

  • 14 днів на обмін чи повернення
  • Гарантія від виробника

З цим товаром ви можете придбати

Акційні пропозиції

Базове, легке міське взуття для військових і поліцейських цілей. Взуття повторює відомі зразки тактичного взуття та має:

– високий верх з м’яким велюровим коміром,
– скелет з коров’ячої шкіри з балістичними нейлоновими наповнювачами,
– гнучка підошва з протекторним профілем, що забезпечує ефективне та безпечне пересування по міських поверхнях – бруківці, асфальту, бетону, а також гравію та гравію, краї підошви забезпечують стабільність під час підйому по сходах, драбинах та краях,
– жорстка шкіра п’ят і носків захищає від хворобливих синців,
– високий вшитий язичок, який ускладнює проникнення води всередину взуття в результаті бризок.

Шкіра, з якої виготовлено основну частину взуття, – це водостійка коров’яча шкіра, а балістичний нейлон – матеріал, стійкий до порізів, розривів і навантажень, є доповненням і основним матеріалом язичка. Верх верху – 50-міліметровий (спинка) комір, що закриває литку – з велюру.
П’ятка захищена додатковим посиленим шаром шкіри та гумової підошви, що запобігає потертості краю п’яти. Подібне рішення було використано для захисту країв усієї стопи, також з внутрішньої сторони. Таке рішення значно ускладнює травми стопи, захищаючи її краї від прямих ударів об бордюри, виступаючі елементи арматури та навіть більші камені чи коріння.

Підошва PU/PU, що самоочищається, виготовлена ​​з поліуретану, який забезпечує достатню еластичність і стійкість до стирання і не реагує з маслами, жирами або розбавленими кислотами та лугами. Підошва має антиелектростатичні та протиковзкі властивості. Матеріал і форма протектора поєднують хороше зчеплення на слизькій поверхні з гнучкістю підошви для динамічного бігу, а також відскоку від гострих країв і непомітного наближення. Каблук висотою 13 мм забезпечує стійкість на сходах і сходах. Підошва кріпиться до верху за допомогою прямого впорскування.

PROTEKTOR S.A. має сертифікат AQAP 2110:2006, що підтверджує відповідність якості та функціональності виготовлених військових черевиків вимогам НАТО.

Технічні дані
Модель: Grom (742)
Чорний колір
Верх: водовідштовхувальна волова шкіра, просочений балістичний нейлон
Підошва: PU/PU
Вага пари: 1,2 кг (для розміру 42)
Виробник: Protektor, Польща

 

Розмірна сітка з 36 по 48 розміри

Під замовлення

Черевики Protektor Grom Black