1. Головна
  2. /
  3. Взуття
  4. /
  5. Берці
  6. /
  7. Демісезонні
  8. /
  9. Черевики 5.11 EVO 2.0 Side Zip Boot чорні

Черевики 5.11 EVO 2.0 Side Zip Boot чорні

Категорія: Берці, Взуття, Демісезонні

Доступно за замовленням

6 400 грн

Доставка

  • Відділення “Нова Пошта”
  • Поштомат “Нова Пошта”
  • Кур’єр “Нова Пошта”
  • Відділення “Укрпошта”
  • Самовивіз

Оплата

  • Готівкою
  • Онлайн-оплата (WayForPay)
  • Післяплата

Гарантія

  • 14 днів на обмін чи повернення
  • Гарантія від виробника

З цим товаром ви можете придбати

Акційні пропозиції

Черевики EVO 2.0 8″ Side Zip Boot – це черговий вишуканий продукт знаменитого бренду 5.11. Американський виробник вже понад півстоліття є одним з беззаперечних лідерів тактичної та військової індустрії. Хоча компанія відома насамперед виробництвом Низькопрофільна техніка, в широкому асортименті 5.11 також представлені моделі, призначені для типових тактичних дій, призначені для солдатів і офіцерів різних формувань.

Черевики 5.11 EVO 2.0 8″ Side Zip Boot виготовлені з комбінації нейлону та натуральної шкіри. Обидва матеріали характеризуються дуже високою механічною міцністю, що робить черевики ідеальними для тактичних занять. Синтетична тканина також забезпечує високу повітропроникність і швидке висихання. Елементи, які особливо вразливі до механічних пошкоджень, тобто частини взуття біля підошви, а також каблук і носок, виготовлені з елементів, які особливо вразливі до механічних пошкоджень. 5.11 EVO 2.0 можна успішно поєднувати з одягом у різні камуфляжі та відтінки. Зовнішня частина підошви виконана з гуми, що гарантує відмінне зчеплення, а для внутрішнього шару використовується знаменита піна Ortholite®.

Дизайн черевиків 5.11 EVO 2.0 8″ Side Zip Boot поєднує в собі класичні військові конструкції з сучасними тактичними рішеннями. Взуття використовує відому систему A.T.L.A.S. (All Terain Load Assistance System), яка гарантує максимальну підтримку під час довгих маршрутів із великим вантажем. Комбінація з високою шнурівкою. Конструкція взуття забезпечує чудову підтримку стопи, а отже, високу ергономічність навіть при тривалому використанні. Модель оснащена бічною блискавкою, що дозволяє швидко одягати і знімати взуття.

Модель EVO 2.0 8″ Side Zip Boot – це конструкція, яка буде використовуватися в ряді заходів на свіжому повітрі. Взуття добре підходить для типових тактичних занять, їх можна використовувати на стрільбищі, у страйкбольних іграх чи пейнтболі. Завдяки завдяки амортизації взуття можна використовувати і в повсякденному міському використанні.Продуманий дизайн моделі забезпечує комфорт носіння навіть у найважчих умовах.Якщо ви шукаєте для себе тактичні черевики, обов’язково зверніть увагу на EVO 2.0 8″ Side Zip Boot від американського бренду 5.11.

Особливості продукту:

Високий хвостовик 8 дюймів для належної стабілізації
Верх зі шкіри та нейлону
Бічна блискавка для легкого одягання та знімання
Силова амортизація з піни
Устілка з ортоліту
Відповідає EN ISO 20347 OB, SRA, FO, E, HRO для захисного взуття
Матеріал: нейлон, шкіра
Колір: чорний
Виробник: 5.11

Під замовлення

Черевики 5.11 EVO 2.0 Side Zip Boot чорні