1. Головна
  2. /
  3. Взуття
  4. /
  5. Берці
  6. /
  7. Демісезонні
  8. /
  9. Черевики 5.11 A/T 8 inch Side-Zip Boot – Coyote

Черевики 5.11 A/T 8 inch Side-Zip Boot – Coyote

Категорія: Берці, Взуття, Демісезонні

Доступно за замовленням

7 600 грн

Доставка

  • Відділення “Нова Пошта”
  • Поштомат “Нова Пошта”
  • Кур’єр “Нова Пошта”
  • Відділення “Укрпошта”
  • Самовивіз

Оплата

  • Готівкою
  • Онлайн-оплата (WayForPay)
  • Післяплата

Гарантія

  • 14 днів на обмін чи повернення
  • Гарантія від виробника

З цим товаром ви можете придбати

Акційні пропозиції

Черевики A/T 8″ — це сучасний продукт відомого бренду 5.11. Американський виробник вже понад півстоліття є одним із беззаперечних лідерів тактичної та військової індустрії. Хоча компанія відома насамперед виробництвом низьких черевиків. -профільне спорядження, широкий асортимент 5.11 Також можна знайти моделі, присвячені типовим тактичним заходам, призначені для солдатів і офіцерів різних формувань.

Черевики A/T 8″ Boot виготовлені з міцних високоякісних матеріалів. Основа – швидковисихаючий нейлон, що гарантує високу повітропроникність, що особливо важливо під час інтенсивних тактичних занять. У місцях, особливо схильних до пошкоджень, міцна замша. Зовнішня підошва виготовлена ​​з У свою чергу, внутрішній і середній шари підошви виготовлені з матеріалів, які гарантують максимальну ергономіку використання, залежно від частини стопи, з використанням піни Ortholite®, Force Foam® і Echo Foam® .

Взуття 5.11 A/T 8” одразу привертає увагу своїм оригінальним, тактичним дизайном. Висока конструкція привертає увагу агресивними лініями та сучасною формою. Однак добре продуманий дизайн служить не тільки естетичним, але, перш за все, практичним цілям. Система A.T.L.A.S (All Terrain Load Assistance System) гарантує максимальну підтримку під час тривалих подорожей з важким вантажем. Спеціальна конструкція також розвантажує ахіллові сухожилля та забезпечує відмінну підтримку стопи. У поєднанні з ідеально м’якою підошвою все це робить модель 5.11 A/T 8” одним із найзручніших тактичних черевиків на ринку.

5.11 A/T 8″ Boot – це конструкція, яка ідеально підійде як тактичне взуття для різних застосувань. Черевики ідеально підходять для типової військової діяльності, а також для стрільби, бушкрафту або походів. Використання інноваційних матеріалів високого класу і добре продумана, сучасна конструкція конструкції, гарантує відмінну ергономіку використання. Якщо ви шукаєте якісне взуття саме для себе, обов’язково зверніть увагу на модель A/T 8 “Boot. Якість бренду 5.11 буде точно не розчарує вас.

Особливості продукту:

Верх з боковим отвором для зручного одягання та знімання взуття
Надлегка конструкція A.T.L.A.S в сучасному дизайні
Високий верх 8 дюймів із високоякісної замші та нейлону
Двозонна амортизуюча устілка Echo Foam з шаром Force Foam
Маслостойкая, нековзка, безшумна підошва
Дихаючі панелі з нейлонової сітки
Зручна амортизуюча устілка Ortholite
Міцні металеві люверси для шнурків
Двозонна система шнурівки для гарної посадки
Матеріал підошви: маслостійка гума
Матеріал внутрішньої підошви: Ortholite®, Force Foam®, Echo Foam®
Матеріал: нейлон, замша
Колір: Койот
Виробник: 5.11

Під замовлення

Черевики 5.11 A/T 8 inch Side-Zip Boot – Coyote